Skönt med sommar, men hett åt bebisarna.

Nu är det riktigt hett ute. På sätt och vi skönt. Men det är synd om Elly och Nadja som måste ha långbyxor, långärmat och hatt på sig utomhus. Det är för att skydda dem från solen och för fontanellens skull. Nu brukar jag visserligen ha dem i kortärmat i vagnen eftersom de ligger i skuggan där. Men benen hänger ju ut, så långbyxor blir det tyvärr. Nätterna är också varma. Vi får sova med öppen sovrummsdörr nu och Elly och Nadja har kortärmad body i stället för vinterns heltäckande pyjamas.

I helgen var vi på namngivningsfest! Det var kul. Fick träffa ett annat par med tvillingar. Hehe, av 7 barn var 4 tvillingar. Det var lite speciellt.
Men vi vet fortfarande inte hur vi ska göra med dop/namngivning för Elly och Nadja. Ingen av oss är ju särskilt troende så det skulle ju va lite hykleri om vi döpte dem. Men samtidigt är ju dop en väldigt stark tradition.Knivigt..

Men shit vad Elly och Nadja är roliga nu. De hittar på något nytt varje dag. Ensama eller tillsammans. I går "lekte de tåg" eftersom Nadja fått dille på att pilla på Ellys bak. Nadja har även förälskat sig i Ellys strumpor så de får inte sitt kvar särskilt länge (kanske bra i denna värme). Elly förflyttar sig överallt i spjälsängen nu och det har hänt fler gånger att vi mitt i natten blivit helt förskräckta över att vi inte hittat henne. Fast som tur är har hon alltid återfunnits nerkrupen i fotändan. Elly har även börjat sova på mage. Jag tycker att det känns lite läskigt. Men vad kan vi göra när hon vänder sig hur hon vill?
På mornarna brukar Elly och Nadja ligga och spana på varandra genom spjälorna och efter ett tag brister de ut i tokiga glädje tjut. De är så söta när de flörtar på det viset med varanndra. Då är man verkligen glad att de är två.
Nadja har förresten lärt sig att stå på knäna så nu är det nog inte långt kvar till hon kryper. Jag längtar och grämer mig om vartannat . För hur ska vi då lyckas ha koll på henne?
Elly ha också kommit upp på knäna nån gång. Men hon tar sig fram så bra genom att rulla att hon inte verkar så intresserad. Vi får väl se om det blir någon krypare av henne. Annars har hon blivit en utomordentlig jollrare. Det är tvåstavigt nu. Alltså ga-ga, va-va, ba-ba osv. Men det allra nyaste är att prutta med munen. Så lagom snyggt.Tänk dig att dina barn vill något. Men du säger nej. Du är bestämmd på den punkten och tänker inte vika dig........och så få du den här blicken:

image11

och den här...

image12

..vi är chanslösa..

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Kul att läsa din blogg om de små liven :) Men varför har du långärmat och så på dem? Jag har kortbyxor, t-shirt, inga strumpor och solhatt på Devin :) Han skulle nog dö annars i denna värmen. Han kryper också nästan nu, och prutta med munnen har han gjort typ i två månader, skitkul att spotta på mamma och pappa haha =)

2008-06-04 @ 13:36:15
URL: http://sandrah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0