Tvillingarna på grönbete.

I går slappade jag, Tommy, Elly och Nadja på en filt i skuggan. Det var härligt. Särskilt när det är så varmt inne och när Elly och Nadja upptäckt att elementen och bredbandssladden är blande det roligaste som finns.
De kryper inte än men tar sig fram genom att kravla och rulla så det blir ett oändligt lyfta undande. När man lyft undan den ena så har den andra hunnit fram igen. Pust.. man kan gå åt för mindre. Fast grannen såg nog lite frågande ut då jag förtvivlad och svettig försökte förklara att vi var tvugna att gå ut för att "de är ute efter bredbandssladden". 
Men i vagnen sitter de ju i alla fall stilla.
Vill inte tänka på hur det blir när de kryper eller går. Då blir det en påle på bakgården och två longeringslinor för dem att springa i. Hehe, nej så långt ska det väl inte behöva gå. Men det är överhuvudtaget ett herrans massa pillande. Man kan inte hålla i den minsta lilla grej utan att de ska dras och slitas i och de är inte svaga. Jag kommer gå ner flera kilo och bli starkare än Karl-Alfred på spenat, bara genom att hålla deras knubbiga tassar borta från allt otilåtet.

Både Elly och Nadjas storfavorit är bredbandssladden och de där vita ringarna som sitter runt rören.
Populärast just nu!

Men för att återgå till filten i skuggan. Det var skönt tyckte både vi och bebisarna och ute finns det så mycket för dem att titta på. Allt var frid och fröjd... tills Elly listade ut hur man skruvar av nappen till nappflaskan med vatten i. Sen var både barn och filt dyblöta. De är inte dumma de små liven.


Elly i grönskan!

Nadja i grönska!


Här posar vi alla tre.

Nej, nu  måste jag sluta för Nadja är på elementet och pillar igen och Elly är på väg mot dvd-filmerna. *skynda skynda*

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Haha barn är inte dumma inte =) Har ni alltid likadana kläder på de små liven? :)

2008-06-10 @ 09:12:58
URL: http://sandrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0